Helsingborg för hela slanten!

Denna helgen skulle kunna sumeras med ett enda ord: Helsingborg! Jag har varit i helsingborg tre dagar i rad! Det började ju på torsdagen, med att jag Rosanna och Jocke stack in. Vi åt langos, kollade på Staffan, blev helt i exstas av Lily och Susi och köpte upp hela telenor-ståndet!
Sen på fredagen var det på det igen. Då var det grytan som gällde. Vi satt uppe på scenen och drack! Mycket mysigt!
På lördagen var jag och jeanette inne och kollade en runda, men det var inte så skoj. Träffade Henke och Fredde och gick in på max och åt. Sen stack vi in till ängelholm igen och gick upp till Rosanna och Jocke ett tag.

Egentligen behöver jag ju inte skriva detta, ni vet ju redan vad vi har hittat på :)!
 
Men detta vet ni inte: Jag har varit på familia med mamma idag! Köpte 2 tröjor, 2 jeans, 1 par jeansleggins och 1 par skor för 75 kronor! (skorna, inte allting)

Nu ska jag bada! Ses en annan dag!


Nu så....

Jag ber om ursäkt föt mitt såkallade "abrupta" slut! Det slutade fungera HELT precis när jag skrivit "Nu fungerar det". Så typiskt!

Jaja...det jag skulle säga igår var, att jag glömde att hunden inte var en katt. Så jag tog upp henne i famnen, och sen SLÄPPTE jag bara. Ni vet så som man kan göra med katter! Så hon landade mitt på magen, med alla fyra benen ut på vars en sida! Nu var det inte 10 meter jag släppte henne från, men en halv meter var det nog! Jag skrattade då och jag skrattar nu när jag tänker på det. (Nej jag är inget psykfall som plågar djur)! Hon tyckte inte det gjorde så mycket, utan hon sprang glatt vidare!

Ikväll är det helsingborg som gäller. Ska in och kolla en runda, se vad som försigår! Rosanna kommer och hämtar mig vid sex-halv sju! Måste börja göra mig iordning nu! Hoppas vi ska äta där, jag är skithungrig!

Hejdå bloggen!


Helgen närmar sig!

Nu är det minsann snart helg igen! Jag tyckte det var nyss som jag och Rosanna öppnade vår sista cider, klockan halv fyra på natten i lördags!
 Men nu är det snart på det igen. I helgen nalkas helsongborgsfestivalen! Det ska bli kul faktiskt. Det lutar åt fredagen, sen på lördag ska jag vara hundvakt till nio på kvällen, sen får vi se vad som händer efter det, Kanske en lugn hemmakväll? Vi får se....

Hundnytt: Tilda gillar inte ALLS den nya hunden! Men det beror nog på att hon har ett sår som hon är rädd om. Valpen är ju inte precis försiktig!

Nu tog batterierna i tangentbordet slut, så jag får sitta och trycka in en knapp hela tiden. Så jag skriver mer imorgon istället! Nu fungerar det

Det är väl bara att köra på!

Jag har fått ett åderbråck!? Vilken 20-åring får Åderbråck? Man kan behandla det med någon salva, nu när det är på ett så tidigt stadie säger mamma. Jag går inte in på apoteket och köper Åderbråcksalva!

Pappa: "kvinnor får iallafall inte utåtstående"
Jag:" Mitt är ju det"
Mamma:"Jag har också utåtstående"

Jag skulle vilja tacka mina föräldrar för denna gåva: Utåtstående åderbråck!
Som tur var är det bara ett litet i knävecket, men det är ett för mycket! Som tur är så kommer det var regn ett par dagar framöver, så när solen kommer fram igen är det borta.

Mamma får åka till apoteket imorgon och köpa suplies!

Vi fick våran nya hund idag :)! Den har sovit mycket kan jag säga! Valpar sover 20 timmar om dygnet! Det kan man kalla skönhetsssömn!

Usch, en stackars man kom joggandes utanför förnstret nyss i t-shirt och kortbyxor. Typiskt att han skulle tajma in årets regnfall! Glasögon hade han också! Det hjälper ju inte precis!

Hej svej!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0